Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kapelusz

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam w kapelusz zachodzę i w dalszym ciągu nie ogarniam o co z tym chodzi.

W kapeluszach im się poprzewracało i tyle.

@Down:

Ej ty faktycznie! o.O

1373662483-U83583.png

Specjalista
Opublikowano

razor130 czy ty masz 10-15lat, że ciągle piszesz kapelusz? Naprawdę tak się zachowujesz. W nowych tematach widze Ciebie i ciągle w zdaniu znajduję się slowo ''kapelusz''. Była ''beka, heheszki'' i co jeszcze? jeden da hasło to wszyscy spamują durnym tekstem.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Kapelusz blokuje mój przepływ impulsów w mózgu, nie napiszę konstruktywnego posta, przepraszam, i schylam kapelusz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja mam lepsze slowo Pilkarsko siatkarsko ;d

od 4 lat tak w szkole mowie widze jakiegos kumpla to mowie co to za siatkarz siema siatkarzu

albo babka sie mnie pyta z geografi jak mial na imie napoleon a ja do niej siatkarsko albo pilkarsko ^^

praktycznie nas to tradycja ;d

Opublikowano

Wszyscy pisza KAPELUSZ ,booo sa swieta i maja takie marzenie zeby dostac kapelusz i juz niezachodzic w kapelusz co dostana.

Ich rodzice musza wysypac kase z kapelusza.

A do kapelusza tak latwo niewpada...

Opublikowano

@reebok

To rzeczywiście beka w chuj. Zadroszcze Ci takich fajnych tekstów. Kto to wymyślił? Twoi koledzy z 1 klasy szkoły podstawowej?

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Ja mam lepsze slowo Pilkarsko siatkarsko ;d

od 4 lat tak w szkole mowie widze jakiegos kumpla to mowie co to za siatkarz siema siatkarzu

albo babka sie mnie pyta z geografi jak mial na imie napoleon a ja do niej siatkarsko albo pilkarsko ^^

praktycznie nas to tradycja ;d

AHHAHAHAHAHAAHHHA

not

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

spokojnie ,bez spiny

po prostu ktoś zarzucił taki tekst.

Przykładowo dzieci się jarały "Wielkim Mixem Youtube" i co chwile powtarzały jak ktoś się wywalił albo coś"Ale urwał ,Ale To było dobre"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...